Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki vásárolt már Andreas...

Valaki vásárolt már Andreas Computer Kft nél?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 13:06
1 2
 1/14 Szűcs Róbert válasza:
Igen, vagyis nem, mert egyoldalú lett a vásárlás. Én megrendeltem, kifizettem (elküldtem a vételárat és a postaköltséget), ők pedig nem küldték a terméket és a vételárat sem utalták vissza. A vásárlás óta 5 hét telt el. Ne rendeljen tőlük senki, azt ajánlom, valószínűleg csalók.
2013. nov. 26. 10:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is ez a problémám rendeltem és azóta semmi csak azt irják hogy küldik de már vagy 3 hete várom a terméket !
2013. nov. 26. 13:14
 3/14 Szűcs Róbert válasza:
Írtam a grando-nak, mert rajtuk keresztül rendeltem, azt válaszolták, hogy felveszik vele a kapcsolatot. Szerintem Te is jelezd feléjük, ha ott rendeltél mert elég nagy készlettel van jelen náluk az Andreas Computer, talán hatni tudnak rájuk. A grando-nak nem érdeke, hogy egy rosszul működő, esetleg rosszindulatú cég termékeit forgalmazza és az ő felületükön csaljon. Illetve igyekezzük terjeszteni a nevét, hogy másokat ne tudjon lehúzni, ha mi már elbuktunk pár ezer forintot. Persze nem adtam fel, a békéltető testület felé is jeleztem, ez az első kör ilyen esetben, az ő határozatukkal lehet majd feljelentést tenni. Van facebook oldaluk is, ott is lehet esetleg "reklámozni" őket. A lényeg, hogy kicsit "teleszemeteljük" az internetet a nevükkel, hogy a google minél több találatot adjon rájuk, ahol leírjuk a tényeket velük kapcsolatban. Érdemes még figyelmi az "Error 404 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft"-re is, mert az is az Őrbottyán, Csap utca 22 cím alatt van bejegyezve.
2013. nov. 26. 13:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Grandónak mikor írtál? Válaszoltak már? Én nem pár ezret utaltam nekik hanem majdnem 90 ezret ez itt a bökkenő!
2013. nov. 26. 14:23
 5/14 Szűcs Róbert válasza:
Az sok. Teljesen más elbírálás alá esik, nem tudom ilyenkor mi a teendő, szerintem ilyenkor is a békéltető testülettel kell kezdeni, utána jöhet a rendőrség vagy a bíróság, nem tudom. Érdeklődj a fogyasztóvédelemnél telefonon. A grandonak tegnap írtam, válaszoltak is pár órán belül, persze semmi konkrét, csak hogy majd próbálják felvenni a kapcsolatot az eladóval.
2013. nov. 27. 07:21
 6/14 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is vásároltam náluk, egyre több negatív hozzászólást olvasok azoktól, akik rendeltek náluk. Történt már valamelyikőtök ügyében előrelépés?

2013. dec. 5. 14:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Hello Igen van nagy nehézségeken át de elértem hogy ki küldjék a terméket ! Napi 3 x írtam nekik emailt és aztán felhívtak hogy Romániában van a termékem oda küldték ki ez kamu volt szerintem na mind 1 végül is sikerült megkapnom a termékemet szerencsére.
2013. dec. 7. 00:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Am én arra gondolok hogy nem kamu a cég csak nekik sincs raktáron semmi termék és ők is úgy rendelik meg valahonnan én erre gyanakszok sőt tuti hogy így van szóval nyugi úgy is ki küldik idővel !!
2013. dec. 7. 00:50
 9/14 anonim válasza:

Köszönöm a válaszod!

Nagyon remélem, hogy én is megkapom! Csak azt nem értem, miért mondják a 4-6 napos szállítási időt, amikor ők is biztosan tudják, ezt nem tudják betartani. A rendelésedtől számítva mennyi időbe telt, hogy megkapd a terméket?

2013. dec. 7. 09:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért írják hogy a 4-6 napos szállítási időt hogy rendeljenek az lenne oda írva hogy 4 hét akkor senki nem rendelne ez elég gusztustalan mondjuk . Am igen 4 hét elteltével szállították ki de már az ideg szétbaszott :D .!!
2013. dec. 7. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!