Miért van az hogy amikor torrentezek akkor ha előtérben van a bittorrent akkor jön gyorsan 1.8M/s de amikor elkezdek játszani vagy netezni lemegy 100 kilobájtra?
Azért, mert ha előtérben van, akkor vszeg nem csinálsz a géppel mást, de esetleg ha mégis futtatnál a háttérben pl. egy videokonvertálást, akkor sztem a gép proci/vinyó foglaltsága miatt megint leesne a sebesség.
Gyenge a géped/csíra a vinyód, ehhez a letöltési sebességhez. Én se fizetek elő gyorsabb netre, mert a 20/10Mbitet is 75%ra korlátozom, hogy tudjak mellette mást is csinálni
Vinyóm 7200rpmes procim 3,4ghz 4 magos szóval :D
Nem amúgy ez a Windows reinstall előtt volt
Ezt az infót direkt megtartottad magadnak, hogy előjöhess a nagypofájú válasszal?!
Akkor meg még szarabb a géped, ha ennyit tud...
Windows alatt "egy aktív ablak van".
Amibe belekattintasz kap processzor gyorsítást, amúgy csak néha kap...
Egyik lehetőség, nálam a laptopban azért szokott visszalassulni mert lemez terheltség 100%, de ez a WorldOfTanks map töltés alatt + 10MB/s torrent alatt az 5400rpm vinyón.
Windowsban lehet állítani, hogy processzorgyorsítás - programokhoz / háttérszolgáltatásokhoz, de szerintem nem ugyan azt az OS-t raktad vissza, ami előtte volt, vagy kihagytál valamit a telepítés folyamán.
Oké Köszi!
akkor megnézem hogy hova van rendelve a processzor mert azthiszem a programokhoz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!