Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy idő után elkezd szaggatni...

Egy idő után elkezd szaggatni a játék, de miért?

Figyelt kérdés
Speciel a Battlefield4-ről van szó, elkezdek játszani és első meccs még úgy okés, de a 2.-nál teljesen játszhatatlan lesz, hiába veszek le mindent full low-ra. ( Proci : Amd fx 6100, vga : sapphire 7790) A proci max 45-50 fokra melegszik míg a vga csak 40-re. Vajon miért lehet ez?:S Más játékoknál nem nagyon fordul ez elő,habár még nem igazán teszteltem de én nem vettem észre. Válaszokat köszönöm :)
2013. nov. 18. 18:57
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Rakd fel a legújjabb patchet a játékhoz, rengeteg stabilitás gondot javít, talán a tiéd is köztük van.

[link]

Mostanában nagyon sok játékot szinte hulladék állapotban adnak ki, ez lett az új trendi sajnos, utána meg jönnek az olykor több gigás patch -ek. Ilyeneken ne lepődj meg, ettől még nem kell hardveres hibára gondolni.

2013. nov. 18. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Patchelni kell. Nálam ugyan ez volt a probléma, csak hd7850 karival
2013. nov. 18. 19:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezt a battlelog-nál jelzi, egy ikon az értesítők mellett,mikor elérhető egy új patch? Mert ha igen akkor már én leszedtem korábban, viszont pont,hogy előtte nem volt ilyen gond, akkor a videokártya driverem volt a gond, és pályaváltásnál mindig újraindult a gép+ piros képernyő ugrott be.
2013. nov. 18. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!