Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges hogy azért veszi...

Lehetséges hogy azért veszi le játék közben az órajelet a procim 1.5ghz-re 3.6-ról és kezd el szaggatni mert 68 fokra felmelegszik?

Figyelt kérdés
F1 2012 benchmark közben kb. 3-4 perc alatt felmelegedett a proci 67 fokra és elkezdett szaggatni és az órajelet levette. 67 foknál normális hogy ez csinálja vagy csak nagyobb hőmérsékletnél kellene szaggatnia? procim AMD FX-4100 gyári hűtővel és a ház oldala le van véve
2013. júl. 30. 17:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

70°C fokig bírja...

gyári hűtő van rajta ? mert az egy kalap sz@rt sem ér...

Elképzelhető, de ha túl melegedik úgy is lekapcsol, egy adott hőfoknál.

Bios-ba nincs véletlenül leszabályozva a cpu ventilátorja ?

2013. júl. 30. 18:11
 2/22 A kérdező kommentje:
a cpu állandóan 100%-og pörög. akkor miért veszi az órajelet ha nem a hőmérséklettől?
2013. júl. 30. 18:14
 3/22 A kérdező kommentje:
amúgy miért szar a gyári hűtő? ha szar lenne gondolom nem adnák hozzá...
2013. júl. 30. 18:27
 4/22 anonim ***** válasza:
Tényleg szar a gyári, hidd el. Elég elolvasni az FX szériánál a véleményeket. Szinte mindenki a hűtést írta mint hátrány.
2013. júl. 30. 18:45
 5/22 A kérdező kommentje:
és arra kaphatok választ, hogy a hőmérséklet miatt veszi-e le az órajelet vagy nem?:)
2013. júl. 30. 18:50
 6/22 anonim ***** válasza:
Hát ha az elején nem szaggat, mikor még aránylag hűvös, csak miután felmelegedett, akkor egyértelmű.
2013. júl. 30. 18:51
 7/22 A kérdező kommentje:
amíg le nem vette az órajelet addig ment vagy 50 fps-el, semmi baj nem volt. csak miután levette az órajelet.
2013. júl. 30. 18:51
 8/22 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert nem igazán éreztem indokoltnak még ezt a 67 fokot arra hogy levegye az órajelet. viszont még NAGYON furcsa hogy ezután végig lassú lesz a gép és marad 1.4ghz-en amíg újra nem indítom a gépet... még netezés közben is lassabb lesz mint mielőtt játszottam... miután lement az órajel 1.4ghz-re a hőmérséklet és sokkal kisebb lesz annyi mint alapjáraton. akkor mit tudok végül tenni?
2013. júl. 30. 18:53
 9/22 A kérdező kommentje:

"miután lement az órajel 1.4ghz-re a hőmérséklet és sokkal kisebb lesz annyi mint alapjáraton. akkor mit tudok végül tenni?"

ezt a mondatot javítam, kicsit kesze-kusza lett mert túl gyorsan írtam :)

miután lement az órajel 1.4ghz-re, a hőmérséklet is lecsökkent sokkal alacsonyabbra, annyi mint alapjáraton. nos akkor mit tudok tenni ez ellen? elég idegesítő.

2013. júl. 30. 18:55
 10/22 anonim ***** válasza:
letiltod a C'n'Q más néven a cool and quiet biosba.
2013. júl. 30. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!