Lehetséges hogy azért veszi le játék közben az órajelet a procim 1.5ghz-re 3.6-ról és kezd el szaggatni mert 68 fokra felmelegszik?
Figyelt kérdés
F1 2012 benchmark közben kb. 3-4 perc alatt felmelegedett a proci 67 fokra és elkezdett szaggatni és az órajelet levette. 67 foknál normális hogy ez csinálja vagy csak nagyobb hőmérsékletnél kellene szaggatnia? procim AMD FX-4100 gyári hűtővel és a ház oldala le van véve2013. júl. 30. 17:57
11/22 A kérdező kommentje:
már próbáltam de így is fenn áll a probléma.
2013. júl. 30. 19:14
12/22 A kérdező kommentje:
ráadásul ha azt kikapcsolom, akkor végig 3.6ghz-en megy a proci, akkor is ha nincs terhelve és ezért sokkal melegebb alapjáraton is.
2013. júl. 30. 19:16
13/22 anonim válasza:
vegyél egy új cpu hűtőt, más meg oldás nincs erre a problémára.
14/22 anonim válasza:
Kapcsolt ki a venti vezérlését. Ha maxon forogva is túlmelegszik, akkor vagy rosszul van felrakva a hűtő ( jobbik eset, beleértve a pasztát is ) vagy valami a procival nem klappol
15/22 A kérdező kommentje:
fasza... akkor mi a fészkes f**ért adják hozzá a hűtőt? esetleg egy alulfeszelés megoldhatná a problémát? mert r*hadtul nincs pénzem új hűtőre.
2013. júl. 30. 19:52
16/22 A kérdező kommentje:
mint mondtam a processzor állandóan 100%-on pörög :)
2013. júl. 30. 19:53
17/22 anonim válasza:
Nekem van eladó brutál hűtőm, 3 ezer, csak nincs hozzá lefogatóm. :/ Freezer Xtreme Pro Rev 2
18/22 A kérdező kommentje:
köszi de mint mondtam nincs pénzem. egy forintom se.
2013. júl. 30. 20:01
19/22 anonim válasza:
Esetleg próbálj meg szobaventilátort kölcsönkérni valakitől, leszedni a gép oldalát, át helyezni valami hűvösebb helyre.
20/22 A kérdező kommentje:
a ház oldala le van véve, kivettem a szekrény mellől is, szabad helyre. alulfeszelés mennyire oldhatja meg? nem veszélyes?
2013. júl. 30. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!