Ez a laptop szerintetek megfelelő lenne számomra?
Figyelt kérdés
-akkumlátor tartóssága
-league of legends
-counter strike 1.6 , source
-esetleg battelfield 3
-youtube (mármint videózni szerkeszteni a videókat stb stb
-nincs rajta operációs rendszer de van nekem itthon windows 8-am
-jövőre középsuliban használni.
-photoshop (fotózás a hobbim)
-adobe after effects ( másaik hobbi)
-és ilyesmi egyéb célokra :facebook youtube gmail
2013. nov. 18. 18:41
1/8 anonim válasza:
Az integrált v.kártyákkal véges a történet játék terén és hosszabb játszás után melegedési problémák a laptopon nem megoldott még mindig.
2/8 A kérdező kommentje:
értem köszi ea szerinted ennyi pénzért van jobb? nem teszi meg nekem arra amire kell?? 2 év garancia van rajta
2013. nov. 18. 21:04
3/8 anonim válasza:
gyenge minőségű, nem éri meg erre pénzt kiadni
4/8 A kérdező kommentje:
dehát i5 proci 1 gb vidicard 4 tb memória miért gyenge?? miért akkor ilyen ár kategóriába azaz 140 alatt egy forintal se több mi van. melyiket javasolnátok?
2013. nov. 19. 07:26
5/8 anonim válasza:
Ezen nem tudsz battlefieldezni és komolyabb játékokkal játszani.
igaz csak i3-mas a proci, de bőven elég arra, amit írtál,és van benn egy egész jó videokártya.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszokat de sajna csak 140 forinttom van így muszáj maradnom amit néztem azon el kell tudjon futni a lol photopsop youtube facebook mankrfat
2013. nov. 20. 06:37
8/8 anonim válasza:
Ne vedd meg mert szemét, ott a Lenovo B590 sokkal jobb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!