Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel vagy Amd? Szerintetek...

Zsozso960315 kérdése:

Intel vagy Amd? Szerintetek melyik. A jobb, mint jatemra, mint altalanos dolgokra?

Figyelt kérdés

Sokan mondjak hogy az Amd proci jobb a gamek-hez, de eddiig en nem ugy vettem eszre,egyforma konfiggal az intel procival elvezhetobb volt a game, mint az Amd-nel. Az Amd-nel par ora jatek utan 1-2mp-re be - be akadt, mig az intel konnyeden futtata.

A teszt jatek: Call of Duty Modernwarfare 3.

(bocsi az ekezeteker)

2013. nov. 18. 16:48
 1/6 Saint Laurent válasza:
intel
2013. nov. 18. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
250k felett Intel, 250k alatt AMD. Nyilván egy Core i7 jobb mint egy fx6300..
2013. nov. 18. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Ket honapja teszteket olvasok, hogy melyiket vegyem majd. Jo ideig FX 8320-at akartam, de nagyon billen a merleg az i5 4670 fele. Dragabb ugyan, de en 5-6 evente ujitok csak. Szerintem amig a jatekok negy magot hasznalnak, es nem fogom munkara a procit, az intel a nyerobb. Felreertes ne essek, mindket markat kedvelem. De jatekok szempontjabol nekem az i5 szimpatikus.
2013. nov. 18. 17:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Ertem, hat en valahogy az Intel partjat fogom.

De koszonom szepen a valaszokat, megy a zold!

2013. nov. 18. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ki vagyok békülve mind a 2 márkával, szerintem az intelnél van a teljestímény, tehát egy 8350-es vagy 8320as prici versenybe se szál akár egy házwelles i5-össel (vagyis csak egyesekkel), tehát ha olyan programot akarnál futtatni, ami cpu igényes, mint pl a renderelés, akkor egyértelműen i7.

Az amd mellett szól az, hogy akár később könnyen tudod fejleszteni, mert egy 1150-es foglaltba hiába rakál 1155-ös procit az el nem indul, de mint most is bebizonyította za amd, visszafele sokkal kompatibilisebb mint az intel, tehát fm2+-os lapba simán megy fm2-es proci, és elég sok jó nevű gyártó egy bios frissítéssel megoldja az fm2+ os proci működtetését egy fm2-es lapban.

Az amd mellett az is szól, hogy lényegesebben olcsóbb mint az inteles azonos tudású barátjai. Ezért ajánlják gamer gépbe, mert így több jut a vga-ra.

Az intel mellet pedig az szól, hogy sokkal kevesebbet fogyszt mint az amd.

Amd mellet van az is, hogy az xbox és a ps legújabb konzoljaikban is amd-s proci van, 8 maggal.

Itt leírtam egy pár érvet, sok sok van még, döntsd el te magad :)

2013. nov. 18. 18:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen, egy par ujj infot sikerult szerezzek :)

Edig csak Inteles procim volt, es nagyon bevallt, azt gondoltam hogy az Amd lenyegesen jobb mindenben, tehat maradok az Intelnek :)

2013. nov. 18. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!