Intel vagy Amd? Szerintetek melyik. A jobb, mint jatemra, mint altalanos dolgokra?
Sokan mondjak hogy az Amd proci jobb a gamek-hez, de eddiig en nem ugy vettem eszre,egyforma konfiggal az intel procival elvezhetobb volt a game, mint az Amd-nel. Az Amd-nel par ora jatek utan 1-2mp-re be - be akadt, mig az intel konnyeden futtata.
A teszt jatek: Call of Duty Modernwarfare 3.
(bocsi az ekezeteker)
Ertem, hat en valahogy az Intel partjat fogom.
De koszonom szepen a valaszokat, megy a zold!
Én is ki vagyok békülve mind a 2 márkával, szerintem az intelnél van a teljestímény, tehát egy 8350-es vagy 8320as prici versenybe se szál akár egy házwelles i5-össel (vagyis csak egyesekkel), tehát ha olyan programot akarnál futtatni, ami cpu igényes, mint pl a renderelés, akkor egyértelműen i7.
Az amd mellett szól az, hogy akár később könnyen tudod fejleszteni, mert egy 1150-es foglaltba hiába rakál 1155-ös procit az el nem indul, de mint most is bebizonyította za amd, visszafele sokkal kompatibilisebb mint az intel, tehát fm2+-os lapba simán megy fm2-es proci, és elég sok jó nevű gyártó egy bios frissítéssel megoldja az fm2+ os proci működtetését egy fm2-es lapban.
Az amd mellett az is szól, hogy lényegesebben olcsóbb mint az inteles azonos tudású barátjai. Ezért ajánlják gamer gépbe, mert így több jut a vga-ra.
Az intel mellet pedig az szól, hogy sokkal kevesebbet fogyszt mint az amd.
Amd mellet van az is, hogy az xbox és a ps legújabb konzoljaikban is amd-s proci van, 8 maggal.
Itt leírtam egy pár érvet, sok sok van még, döntsd el te magad :)
Koszonom szepen, egy par ujj infot sikerult szerezzek :)
Edig csak Inteles procim volt, es nagyon bevallt, azt gondoltam hogy az Amd lenyegesen jobb mindenben, tehat maradok az Intelnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!