A processzorom 4.4GHz-s? (Több infó lent)
nem kell sehogy "venni", de főleg nem megszorozni
két processzor(mag), mindkettő 2.2 ghz órajelű
ennek a hasznos teljesítménye sokkal nagyobb, mint 1x2.2ghz, de ne hasonlítgasd egy 1x4.4-hez
Igen, 2 magos ,de nem veheted annyinak.
Ha pl van két lassan futó embered,akkor összességében nem fognak olyan gyorsan futni,mint egy 2x gyorsabban futó.
Ha egy program nincs sok magra optimalizálva akkor az egy magos nagyobb órajellel rendelkezőn esetleg gyorsabban futhat.
Viszont,ha mondjuk van két embered,akkor miközben az egyik mondjuk a számlát írja ,a másik a raktárból hozza ki az árut. Az eredmény az,hogy összességében egy vevő hamarabb kiszolgálásra kerül,mintha ezt egy ember végezte volna. (Vagy ha kettő embert egy-egy ember szolgálna ki).
Aztaaaaa, micsoda logika...
Ha két kocsi megy egymás mellett külön-külön 100km/órával, akkor ketten együtt már 200km/óra sebességgel mennek?
OMG!!!
Szeretem, ha a triviális kérdésre adott ironikus válaszokat "paraszt válaszoló" címkével látja el a kérdező.
Értem én, hogy ez a gyakori kérdések, de mégsincs tele olyan kérdésekkel, hogy mennyi 2+2...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!