Milyen számítógépes szakszavak vannak amit az infó tanár se ért?
Figyelt kérdés
Angol tanárnak csinálok szorgalmit csak ,hogy idegesítsem mer 23 jegyünk van(28 óránk volt eddig)dolgozatokból és egy kicsit idegesítem ,hogy ne legyen türelme dogákat összeállítani és 2 infó tanár van a suliban az eggyik csont hülye(exel-ben fél órán keresztül kereszi a táblázatot)A másik meg talán a kesek meg ijen alapokhoz ért,és a googlen nincs én meg 10oldal után kifogytam.2013. nov. 9. 16:31
1/4 anonim válasza:
"A másik meg talán a kesek meg ijen alapokhoz ért" - wut?
2/4 anonim válasza:
Vagy én vagyok sík hülye,vagy érthetetlenül fogalmazol.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a helyesírásod bőven elég idegesítő bármelyik tanárnak. Vagy ilyen "kesek" szinten (fonetikusan) írd le az angol dogádat, tuti siker lesz.
Amúgy meg írj új, most divatos játékokról, pl. Minecraft, nem hiszem, hogy a tanárok nagy gémerek.
4/4 anonim válasza:
Én annyit vettem le a dologból hogy idegesíteni kell az angolt tanárt hogy ne írasson dogát, ezt informatikai szakszavakkal kell megtenni, de az infótanároktól nem tudja megkérdezni mert az egyik leragad az excelnél a másik meg valamit csinál xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!