Szerintetek ez a számítógép konfiguráció jó Flight Simulator X-hez?
Amint írtam, elsősorban FSX-hez kellene a gép, meg videót felvenni a játékból, szerkeszteni, feltölteni. És persze repterek, gépek, REX stb. is tennék rá. Mivel ez jó sok dolog, ezért nagyon erőforrásigényes. Én az alábbi konfigot néztem ki:
Intel Core i5 3570K
Asrock z77 Pro3
Arctic Freezer 13 processzorhűtő
Kingston HyperX 8GB 1600 MHz
Gygabyte GTX 650 Ti OC
WD 1TB 7200rpm HDD
Cooler Master Thunder 500W
Cooler Master Midi Elite Knight 350 Ház
Az egész 191,410 Ft lenne. A kérdés az, hogy kell-e processzorhűtő, elég-e kevesebb RAM? És, ha VGA-ból tudtok olcsóbban ilyen teljesítményűt(lehetőleg nVidiát) akkor az is jólenne. Nem kell brutál kártya, mert FSX-ben ez csak harmadlagos szempont. És aszt sem tudom , hogy az egész kompatibilis-e...
Nem,rossz konfig.
Z77 Pro 3 nagyon gyenge lap,alkalmatlan tuningra,így értelmetlen a K-s proci.
GTX650Ti aránytalanul gyenge a procihoz képest,VGA limited lenne.
Táp nem a legjobb.
Sorry,de ez a konfig így nem arányos játékra,és az említett hibák miatt egyébként is javítandó.
Esetleg ez(vidikártyából nekem fölösleges jobb):
Asrock z77 Extreme4
Intel COre i5 3570K
Arctic Freezer 13 processzorhűtő
Kingston KyperX 8GB 1600 MHz
ASUS GTX650Ti 2GB GDDR5 PCIE
Seagate 1TB Barracuda 7200rpm HDD
CHIEFTEC CTG-550-80P 550W BOX
Cooler Master Midi Elite Knight 350
És ez a kártya: EVGA 01G-P4-3656-KR GTX650Ti BOOST 1GB GDDR5 Superclocked PCIE
1 vagy 2 GB a jobb?
Mind1 milyen gépet veszel. nekem még egy q9400 van (igaz sok rammal és erős vga-al), és tökéletesen fut full grafikán. lhbp scenery-t és pmdg ngx-et használok, nem akad, közel 30 fps-em van. Ajánlom ezt az oldalt.
Jó tweakelést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!