Mi történik ha a gépemben van egy 1333 MHz-es memória és veszek mellé egy 1600 MHz-eset? Történhet valami rossz?
Figyelt kérdés
Most van a gépemben 2x2 GB 1333 MHz DDR3 ram, és az egyik 2-eset ki szeretném cserélni 4-esre, és nem tudom, hogy ha veszek 1600-asat, akkor a kettővel van e valami baj együtt. Vagy lehet-e valamit csinálni annak érdekében hogy amíg a másik 2-eset is ki nem cserélem addig valahogy meg legyen a kettő egymás mellet?
Amm ez egy laptop, szóval a memória 2x2 GB 1333Mhz SO-DIMM, az alaplapom meg AMD Torpedo
2013. nov. 16. 21:51
11/14 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy az egyik 2g-set most lecserélem 4g 1600-ra, és majd később a másik 2-eset is 4g 1600-ra
2013. nov. 17. 08:32
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor megvehetem az 1600-asat a 1333-as mellé? nem lesz a gép instabil vagy ilyesmi?
2013. nov. 17. 19:59
13/14 anonim válasza:
Nem, hacsak nem hibás modult kap a jó helyett. :D
14/14 anonim válasza:
Mint írtam: fél éve tökéletesen működik. Semmilyen stabilitási problémám nem volt eddig. Amúgy én is paráztam ettől, de tapasztalatból mondom, hogy nyugodtan beteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!