Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik hasonló 4-utas hangfal...

Létezik hasonló 4-utas hangfal, mint a Genius SP-HF 2020-as kinézetre és teljesítményre?

Figyelt kérdés

Ugyan is már a 3. pár ilyen hangfalam van, mert mindig 1-éven belül meghibásodtak. Szerencsére a garancia 1-évig szól, úgyhogy eddig 2 párt ingyen kaptam, de már kezdem unni, hogy minden évben meghibásodik és ki kell cseréltetnem, pedig kinézetre és teljesítményre nagyon elégedett vagyok vele. Ehhez hasonló látványos hangfalat keresek számítógéphez, illetve olyan is jó lenne, ami nem számítógéphez való, de valamilyen okossággal össze lehet kötni Jack dugóval vagy bármi mással, csak hasonló legyen a kinézete és a teljesítménye.

Eddig egy ilyet találtam:

[link]

fogalmam sincs honnan tudok ilyet beszerezni és mennyibe kerül.

2013. nov. 16. 21:39
 1/1 soccerway ***** válasza:
ezek a számítógépes 4 utas hangfalak a parasztvakítás kategóriába tartoznak, csak akkor vegyél olyat ha a kinézet számít és jó neked a sz@r.
2013. nov. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!