Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nem szólal meg a mélyláda?

Mért nem szólal meg a mélyláda?

Figyelt kérdés
van egy genius 5.1 hangrendszerem és a mélyláda eggyáltalán nem szólal meg...pedig jól össze van rakva..nem tudom mi lett vele,pedig mindig szépen nyomta a mélyt!

#mélyláda #genius5pont1 #nemszólal
2013. nov. 16. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
ez egyről a kettőre történt? vagy van valami előzménye?
2013. nov. 16. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
szét lett szedve mer festve lett a szóba aztán meg 100féleképpen összedugtam már de sehogyse szólal meg,pedig a legkisebben is dübörgött:(
2013. nov. 16. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
képet esetleg tudsz felrakni róla a hátuljáról hogy van bekötve?
2013. nov. 16. 17:15
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

ugyan így van nekem is

2013. nov. 16. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
aux kábellel nem próbáltad rákötni a számítógépre?
2013. nov. 17. 00:58
 6/7 anonim ***** válasza:
és az 5 kábel amit ugye rákötsz hátul azok csak a sima hangszórók annak nincs köze a mélyhez , tehát az kilőve hogy az miatt nem jó a mély, ha fordítva kötöd is azokat rá akkor veszíthet az erejéből recseg stb.., de akkor is a mély még mindig külön van, első lépésem az lenne hogy egy aux kábellel rákötni a gépre vagy amihez használod, ha azzal használod , akkor esetleg egy másikkal vennék egy újat.., de ha úgy sem jó, utána leszedném a mélyláda hátlapját és megnézném a mélysugárzónak a kábele nincs-e leszakadva vagy bármi a panelről , ha ez sem jó, nem tudom ebbe milyen biztosítékvan.. esetleg az cserélnék..van jópár variáció...de téll nem tudom ezt így mitől lehet.. ez csak pár egyszerű tipp.. rem sikerül megoldani
2013. nov. 17. 01:04
 7/7 A kérdező kommentje:
aux kábelal is összevan kötve a géphez,de ugyse jó...mmást énse tudok 1xűen tönkrement vagy nem tudom..
2013. nov. 17. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!