Mért nem szólal meg a mélyláda?
Figyelt kérdés
van egy genius 5.1 hangrendszerem és a mélyláda eggyáltalán nem szólal meg...pedig jól össze van rakva..nem tudom mi lett vele,pedig mindig szépen nyomta a mélyt!2013. nov. 16. 16:06
1/7 anonim válasza:
ez egyről a kettőre történt? vagy van valami előzménye?
2/7 A kérdező kommentje:
szét lett szedve mer festve lett a szóba aztán meg 100féleképpen összedugtam már de sehogyse szólal meg,pedig a legkisebben is dübörgött:(
2013. nov. 16. 16:32
3/7 anonim válasza:
képet esetleg tudsz felrakni róla a hátuljáról hogy van bekötve?
5/7 anonim válasza:
aux kábellel nem próbáltad rákötni a számítógépre?
6/7 anonim válasza:
és az 5 kábel amit ugye rákötsz hátul azok csak a sima hangszórók annak nincs köze a mélyhez , tehát az kilőve hogy az miatt nem jó a mély, ha fordítva kötöd is azokat rá akkor veszíthet az erejéből recseg stb.., de akkor is a mély még mindig külön van, első lépésem az lenne hogy egy aux kábellel rákötni a gépre vagy amihez használod, ha azzal használod , akkor esetleg egy másikkal vennék egy újat.., de ha úgy sem jó, utána leszedném a mélyláda hátlapját és megnézném a mélysugárzónak a kábele nincs-e leszakadva vagy bármi a panelről , ha ez sem jó, nem tudom ebbe milyen biztosítékvan.. esetleg az cserélnék..van jópár variáció...de téll nem tudom ezt így mitől lehet.. ez csak pár egyszerű tipp.. rem sikerül megoldani
7/7 A kérdező kommentje:
aux kábelal is összevan kötve a géphez,de ugyse jó...mmást énse tudok 1xűen tönkrement vagy nem tudom..
2013. nov. 17. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!