Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez processzornak milyen?

Ez processzornak milyen?

Figyelt kérdés
AMD a8 5600K-ról van szó, most eltekintve attól hogy apu, arra lennék kiváncsi hogy a hasonló árú processzorokhoz képest milyen? mert pl iponon meg bluechipen hasonló áron csak 3.2, 3.4eseket találok, ez meg 3.6, és még vga is van bele integrálva, szóval ez egy csinos kis vgaval, pl radeon 7xxxel ha vennék bele integrált helyett, szépen vinné a legújabb játékokat? Erősebb procikat is linkelhettek ha azok többet tudnak ugyanezért az árért vagy olcsóbban, válaszért köszi előre is!

2013. nov. 16. 14:21
1 2
 11/15 soccerway ***** válasza:

egy szálon gyorsabb is az intel, és így legalább marad pénz vga-ra.

[link]

2013. nov. 16. 18:06
 12/15 soccerway ***** válasza:
A 3.2 eset linkeltem azt is lehet venni, csak kicsit gyorsabb/ drágább. De ha neked jobb az apu vga teljesítménye, akkor veheted azt is.
2013. nov. 16. 18:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Csak arra fel írtam, hogy az újabb játékoknak már alapból 4 mag kell, ennek meg csak 2 van, és sztem bőven van olyan ami e miatt el sem indul, hiába gyorsabb a 2magos,(voltam már így játékkal) de nagyon szépen köszönöm a tippet. Úgy tervezem hogy egyenlőre marad így az apu, aztán ahogy elnéztem, és remélem hogy így is van, a többi 20k körüli 4magos proci teljesítményét kb hozza ez is, és akkor emellé veszek majd még egy radeon 7750et pl, nincs valami tipped mi az a max vga amit még ki tud hajtani? Úgyértve hogy ne legyen az hogy a vga vinne minden új gamet ultrán míg proci már mediumon se, szóval kb egyszintben lenne vele? Válaszodat köszönöm előre is
2013. nov. 16. 18:23
 14/15 soccerway ***** válasza:
Amit én kivettem a neten olvasottakból, fontos hogy egy szálon erős legyen. APU-s AMD nem erről híres, és játékoknál nem annyira jön ki a különbség, nézd meg ezt, és csodálkozz, mennyivel gyorsabb a négy mag mint kettő: [link]
2013. nov. 16. 19:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Ez a vidi tényleg elég meggyőző, mégsem veszek 1magosat :D Köszönöm a tippeket, kaptál egy csomó zöld mancsot.
2013. nov. 16. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!