Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kezdjek neki, legfőképp...

Hogyan kezdjek neki, legfőképpen hol?

Figyelt kérdés

Szeretnék csinálni egy olyan oldalt, ahol játékokat tesztelek, aktuális hardver-híreket közlöm, stb. Egy informatikai oldal, mint a prohardver és gamestar keveréke... :D Na most.

Mivel még tanuló vagyok, nincs és nincs pénzem ezért valami ingyenes megoldás kell. Nézegettem ilyeneket, mint az eoldal, mlap, stb. Az ilyenek közül még talán a wix a legjobb. De ezek ilyen nagyon egyszerűek, legalábbis szerintem. Mert jó lenne egy olyan oldal, ahol közösség van, és többen tudnak írni híreket (akiket én kiválasztok). Ezt úgy értem, hogy van fórum, lehessen hozzászólni FaceBookon keresztül, több adminisztrátor van, stb. Van valami ingyenes megoldás amin ez kivitelezhető lenne? :/

2013. nov. 15. 23:25
 1/4 soccerway ***** válasza:
prohardveren is lehet írni ilyen cikkeket, és ott hozzá is tudnak szólni. De neked szerintem bőven elég egy blogger is.
2013. nov. 15. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg mindenképp full saját oldalt akarsz csinálni, akkor keressél számodra szimpatikus CMS rendszereket. Pl joomla, drupal, wordpress, concrete5, SilverStripe, frog cms, modx, stb..

Ezeket ingyenesen letöltheted, majd egy valamilyen tárhelyre telepítened kell.

Viszont felhívom a figyelmed, hogy ezeknek a használatát is alaposan ki kell tanulni, nem lesz egyszerű belekezdeni.

No meg ha valami nem tetszik neked, és módosítani szeretnéd, az se lesz egyszerű, és oda már némi php/mysql/html/css tudás is szükségeltetik.

2013. nov. 15. 23:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor inkább a 2. megoldást választom. Megtanulom, és megpróbálom, kicsit később indul így el a lap, de most hétvégén akkor teljesen ráfüggök. :D
2013. nov. 15. 23:54
 4/4 A kérdező kommentje:
De milyen bunkó vagyok. Meg sem köszöntem. Akkor ezúton üzenném, mindkettőtöknek: KÖSZÖNÖM! :)
2013. nov. 15. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!