Nagy Ákos16 kérdése:
Play Station 3 vs Xbox 360? Melyik lenne a jobb döntés?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Gondolkozok a konzol vásárlásán..Az érdkelene hogy ti hogy döntenétek?PS3 vagy xbox360 ugy tudom a ps nél ingyenes a multi míg a boxnál ott a live de a ps-nek nem rosszabb a grafója?
2013. nov. 15. 21:26
21/32 anonim válasza:
#20-as válaszoló,120 ezerből nagyon nem veszel Gamer PC-t szerintem,nekem a 4 magos AMD Procim volt kb. 30-35 ezer,30 ezer szintén a VGA ami csak 512 MB-os GeForce 9600 GT és az még nagyon nem gamer,4 GB Ram,kb. 8000,alaplap nem tudom,15 ezer,de az is az olcsóbb a Gamer PC olyan 200-300 ezernél kezdődik és még valami,hiába van neked a PC-n Ultra szép grafika ha a GTA V sehogy sem fog futni mert még csak PS és XBOXra van,egyszer kijön PC-re,de lehet csak márciusba.
22/32 anonim válasza:
Igen, egy APU van benne, de nincs Windows, ami felzabálná az erőforrásokat, egy 7850 soha nem fog annyit tudni Windows környezetben, mint a PS4 APU-ja Windows nélkül.
23/32 anonim válasza:
ultolsó előtti válaszoló . nekem egy phenom x4 965 be procim van 3.4 ghz +oc 4.0 ghz 2x2 gb ddr 1600 mhz memória, geforce gtx 580 vga és ez az egész nem több 100 ropinál . a te vga-d amit le írtál 9600 gt 512 mb az csak dx 10 -et tud gddr 3 csak és kb 6-7 ezer a használt ára mivel nem gyártják ezer éve szval elég ratyi video kártya ! ha értennél a számító gépekhez tudnád hogy nem feltétleen kell mindenből meg venni a legmárkásabbat hogy ultrán max grafikán játszanak a pc-sek csak a buták mint te akiknek el lehet adni a drága dolgokat így fogják fel hogy ott keződik csak a játék élmény pc-nél hogy 200-300 ezreket rá kell költeni . nállam a bf4 majdnem ultrán megy full hd-ban és ezerxer jobban néz ki mint a nextgen konzolokon ! miért? azért mert a nextgen konzolokon még mindig nem az volt a cél hogy majd full grafikán mennek a játékok és minden happy , a cél az volt dx 11 környezetbe tudják írni a játékokat így könnyebbséget okoznak a játék fejlesztőknek is szval ami a next gen konzolokon van az kb dx 11 de low grafon nem high meg ultra max ! ezt kellene észre venni . én a 100 ezres gépemel ezerszer jobb grafikán fogok játszani mindennel mert a gép azonos árkategóriában is fejletebb lesz grafikailag mind teljesítményben mint 1 konzol !
24/32 anonim válasza:
Én vagyok az a 21#-es válaszoló,te honnan tudod hogy nem értek a számítógépekhez ? Akkor tévedtem,bocs,nem kell mindjárt leszidni,jó ? Amikor én vettem ezt a videókártyát az jó 4 éve lehetett vagy 5 akkor még drágák voltak,és újan vettem,nem rég haverom is vett 9000ért sokkal erősebbet,az meg hogy neked bármilyen játék elfut a PC-den az oké de a konzolos játékok amik nem jönnek ki PCre (Forza,Gran Turismo,Heavy Rain) azokat te sosem fogod tudni játszani PC-n se low grafikán se highen mert nem fog elfutni.
25/32 anonim válasza:
hát most mit mondjak a forza azért favorit konzolon mert aránylag lett grafikája nem másért ! pc-n ezer féle autós játék van ami mind játék élményben mind grafikailag oda veri . ha valaki konzolt vesz ak max ilyen god of war filingek miatt teszi , na én pl 10 játékért sem vennék mai next gen konzolt mert fölösleges amit tud egy aránylag picivel olcsóbb pc az még mindig több grafikailag mint amit ezek a konzolok. ha meg még jobban cáfolni akarnám mert a grafikát már ütöttem a pc-vel a játékokat viszont nem erre ott az xbox 360 , ps 3 olcsóbbak is lesznek most elég amire kell . nekem van xboxom elégedett vagyok vele pc mellet ennyi
26/32 anonim válasza:
Szia na elmondok mindegyikhez előnyt neked ja és nem vagyok se ps3 fan se xbox360 fan na ps3 sok exkluzív pl uncharted 1-2-3 asszem 4 is grand turismo meg naon sok még Blu Ray ingyen multi psn a ps+ fizetős havi 1000 ft és asszem havonta 3 játékot kapsz hozzá (azokat le kell tölteni) gpu-ja erősebb naon picit cell proci a MOVE ami elég jó és nem csak gyerek játék van rá mint kinect-re asszem ennyi a ps-él ja és nem nem rosszab a grafikája sőt bf 4-nél még az xboxnak elég kevés fps-e van valahol addig a ps-ek 2-4-el több valamikor 8-al ha kell be linkelem a vidit is . Xbox 360 előnyei Kinect amire csak gyerek játékok vannak vagyis van 1 star wars asszem pár exkluzív játék pl halo és kb ennyi live van ami fizus amit te is írtal havoonta 1000 ft és nem kapsz ajit se asszem kb ennyi. itt kb a ps3 győzött ja és még egyszer nem vok ps FAN se xbox FAN.
27/32 anonim válasza:
a nextgen konzolra is írhattál volna valamit :D szerinted megéri ?
28/32 anonim válasza:
haggyad má arról allig hallotam csak annyit hogy xbox one az új boxnak a neve és kinectel érkezik meg a ps 4 ugye eggyenlőre csak a ps-nek van itt is előnye ha minden igaz és jól olvastam az összes ps 3 megy rajta :)
29/32 anonim válasza:
nem a ps 3 megy rajta hanem a ps 3 játékok :D
30/32 anonim válasza:
hát jah valamivel az efektek tényleg szebbek ahogyan láttam a ps4 ről videót de ez is csak az erősebb hardver meg játék függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!