Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Play Station 3 vs Xbox 360?...

Nagy Ákos16 kérdése:

Play Station 3 vs Xbox 360? Melyik lenne a jobb döntés?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Gondolkozok a konzol vásárlásán..Az érdkelene hogy ti hogy döntenétek?PS3 vagy xbox360 ugy tudom a ps nél ingyenes a multi míg a boxnál ott a live de a ps-nek nem rosszabb a grafója?

2013. nov. 15. 21:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
szinte ugyan az graf xbox 1 -2 játéknál jobb picivel ami hajszálnyi . ha eredetiben akarsz lemezeket vásárolni és nem akarsz sem flasht sem rght amik ugye azt jelentik írót dvd-ről játék vagy fel másolás hdd-re és úgy akkor xobox ha meg nem akkor ps3
2013. nov. 15. 21:31
 2/32 A kérdező kommentje:
hát igen abból a szempontból jobb a box csak nem nagyon akarok kiadni egy játékért 10 ezreket.De viszont játszanék az ujakkal is..
2013. nov. 15. 21:34
 3/32 anonim ***** válasza:
hát figyelj elméletileg rgh-ról nem nagyon leszel banned ugye egy chip van ami a hdd-re van be állítva hogy vigye az írot játékokat felmásolva is . de kb 13-15 ezer az rgh a flash kb 3-4 ezer de ott csak lemezel tudsz játszani felmásolás esetén lemez nélkül nem megy
2013. nov. 15. 21:40
 4/32 anonim ***** válasza:
flashről multizni nem tudsz mert bannolja a live-ot eredetivel viszont ugyan úgy lehet
2013. nov. 15. 21:41
 5/32 A kérdező kommentje:
én olvasaggat arról is de azt irták h előbb utobb le fognak bannolni akár flash akár rgh.
2013. nov. 15. 21:43
 6/32 anonim ***** válasza:
hát én halottam olyant aki nyomja az rgh-t 1 éve és nincs banned-je még . de a tutkó ha online játékot akarsz megveszed ha meg ofline az az nem neten játszani akkor írottal tolod szerintem nem rossz biznisz ez
2013. nov. 15. 21:45
 7/32 A kérdező kommentje:
szoval ha rgh -s gépem van akkor is tudok live profilt csinálni?Ha bannolnak akkor a livetól fosztanak meg?mit nem tudok akkor használni?
2013. nov. 15. 21:49
 8/32 anonim ***** válasza:
Xbox-ot meg lehet csinálni dual biosra, így nem fognak banolni sehonnan, tudsz váltogatni az eredeti és az írott bios között. A legjobb címek amúgy mind multisak, ezerszer élvezetesebb úgy játszani csak hát drágább egy játék. Én mondjuk már nem vennék egyiket sem, itt az XBOX ONE és a PS4 is, ezek közül választanék.
2013. nov. 15. 21:49
 9/32 A kérdező kommentje:
ja csak az kb 120 ropi:D
2013. nov. 15. 21:52
 10/32 anonim ***** válasza:
nah jah meg a játékok kő kemény drágák lesznek annak ellenére hogy a 120 k-ból egy fasza pc-t rakok össze azért ez durva. legalább ak már a gamek lenének olcsók! ezt az xboxot meg nem mostanában fogják feltörni az is biztos
2013. nov. 15. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!