Ha van két HD7750 2GD3, akkor milyen alaplapot vegyek mellé?
AMD: A8 5600K - 3,8Ghz (FM2)
RAM: 2x4 GB 1600 Mhz
Legfeljebb a 20.000 Ft. Én szerintem ez lenne a legjobb bele: [link]
(18.097 Ft)
#3: Szerintem csak akkor szólalj meg számítástechnikai fórumokba, ha legalább minimálisan értesz hozzá.
Az AMD FM1 és FM2 platformjaiba már nem létezik olyan fogalom, hogy alaplapra integrált VGA, ugyanis a VGA -t már a processzorba integrálják. Következésképpen, minden FM2 -es alaplapon található valamilyen video kivezetés D-SUB, DVI-D vagy HDMI) (Ház feladat: Guglizz a következőre és tanulj: APU).
Kérdező: Nem rossz kis alaplap, de a jövőt tekintve inkább FM2+ alaplapba ruházz be. Természetesen ugyan úgy kezeli a sima FM2 -es procikat, de ahhoz még lesznek majd új procik így fejleszthetőbb lesz a géped, az árkülönbség pedig minimális.
Én a helyedbe ezt venném:
Vagy ha ragaszkodsz a Gigabyte -hoz, akkor ezt:
Nem lesz eltérés. Csak pozitívuma lesz, mert kezelni fogja majd az FM2+ -os procikat is a későbbiekben.
Itt a jelenlegi processzor támogatási lista:
PCI-E verziók. Felülről kompatibilisek. Vagyis a 3.0 -ás verzióba bele tudod rakni a 2.0 -ás és az 1.0 -ás kártyát is gond nélkül.
Sebességben és a PCI-E foglalatról maximálisan felvehető feszültségben különböznek.
Bővebb infó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!