Milyen SSD-t ajánlanátok 22-24 ezer forintig bezárólag?
Operációs rendszer,1-2 program és 1 játék kerülne rá.
Szempont lenne a sebesség és a tartósság.
Ssdnow v300 120gb
Esetleg kingston hyperx 3k 120gb
De ha csak azt raksz rá akkor 120gb os legyen. Se tobb se kevesebb nem kell
Hát én azt mondanám, hogy olyan 30-tól lenne érdemes, mert ennyiért csak olyan "hulladék" minőségben lehet kapni, persze ez nem azt jelenti, hogy sz@r, csak nem éri meg, DE ha mint írtad csak pár dologra kellene, akkor Samsung SSD-t ajánlanék neked, az a legjobb és legtartósabb ebben az árban.
Az OCZ-t meg Kingstont hanyagold.
KINGSTON 120GB SATA3 2,5" SSDNow V300
Nekem is ilyen van és meg vagyok vele elégedve!
Win7 Ultimate 64bit van rajta + pár fontosabb program...
"" Samsung SSD-t ajánlanék neked, az a legjobb és legtartósabb ebben az árban.
Az OCZ-t meg Kingstont hanyagold. ""
Miért is..?
Miért kéne hanyagolnia az OCZ-t és a Kingstont ? Főleg a Kingston 3K-t..?
A Kingston SSD-k nél volt egy kis hiba, ami a tartósságot illette. Volt pl olyan, amit 4 hónapon belül visszahoztak mert egyszerűen bekrepált. Ami vicces hogy annyira nem is voltak kihasználva.
Állítólag már javították a hibát(szoftveresen), de azért inkább azt ajánlom, ami 100% hogy jó.
OCZ-vel kapcsolatban meg sokat panaszkodnak, hogy lassú, nem nyújt olyan teljesítményt, ennyiért felesleges volt megvenni stb.
Persze ezt is csak olyan tudja, aki benne van a dologban és nem csak úgy mondja.
Ami azt illeti tényleg érdekes, mindenesetre nem hazudok.
De ha benézel pár fórumba, akkor szintén hallhatsz/láthatsz hasonlókat.
Na meg mindennek van több módosulata/verziója, szóval az se mindegy melyiket fogod ki.
Mindenből ki lehet fogni rosszat, de kicsi a valószínűsége, ha meg mégis, akkor kicserélik.
Szóval kérdező én a Kingston, Samsung, OCZ SSD-ket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!