Vastagm kérdése:
Samsung, Asus vagy Dell laptopot érdemes venni?
Figyelt kérdés
Lenne 60 ezer forintom használt laptopra! Melyiket ajánlanátok? Csak filmnézés és netezés lenne a fő cél de ha egy két játék elfutna az sem lenne gond!
Asus X51RL
Dell Vostro 1015
2013. nov. 11. 19:40
1/7 A kérdező kommentje:
ja és a samsung kimaradt:
Samsung R528
2013. nov. 11. 19:43
2/7 anonim válasza:
én inkább ezt írnám:
Samu: laptop szétesik/legroszabb ár-érték arány
Asus: a lapik közül a legjobb garancia / strapabíró
Dell: a legjobb ár-érték arány gépek / közepes szériahibával.
Én Dell párti vagyok de ha 2 csuma ugyan az a gép lenne akkor asus, a gari miatt. A samut meg hanyagold...
3/7 anonim válasza:
Hát én inkább az Asus X51RL-t ajánlanám.
4/7 Igor Igorovics válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. nov. 12. 06:24
6/7 Light87 válasza:
7/7 Light87 válasza:
Ha ebből a kettőből kéne választanom ennyiért, az általod megadott információk alapján én a Dellt választanám, mert az üzleti laptop és azokat arra tervezik hogy jobban bírják a strapát ( nyitogatások, folyamatos utaztatás ). Én azért utána járnék a benne lévő konfigoknak is és megnézném őket személyesen is ha lehetőségem nyílik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!