Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Chieftec Super 600 CFT tápnál...

Chieftec Super 600 CFT tápnál írják, hogy "EPS12V a Dual Processzoros alaplapokhoz" és hogy dual core támogatás. Akkor ezt nem tudom használni 4-6-8 magos procikkal?

Figyelt kérdés

Az alábbi gépet szeretném ehhez társítani:

MSI 970G43

sapphire hd 7950

amd fx 8320 (3.5gh)

Kingston 8 gb ddr3 1600mhz

Transcend 120 gb SSD

Samsung fapados optikai meghajtó

hagyományos merevlemez nem lenne benne!

Szerintetek jó-e ez a táp? És elég nagy-e a teljesítménye a géphez?

2013. nov. 11. 02:17
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
Persze hogy tudod használni. Ha ezt szöveget valami webshop termékinfó szövegében olvastad és nem a termék hivatalos honlapján, akkor semmit nem ér. Nagyon gyakran tévesen töltik fel, sőt ez esetek túlnyomó többségében csak helykitöltő baromság. Odacopyzzák egy másik hasonló termék adatlapjáról.
2013. nov. 11. 07:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég a teljesítménye bőven, sőt feleslegesen túlméretezett, így jobban melegszik, gyenge hatásfokon működne.

A winchester a legkevesebb, 10-15 wattal beéri. Az egész gép 200 wattot fogyaszt kb, ehhez én egy jó minőségű 400-as tápot tennék, magas hatásfokút, nem egy ennyire túlméretezettet.

2013. nov. 11. 11:40
 3/4 A kérdező kommentje:
A chieftec nem jó? Eddig mindenhol csak jót hallottam róla, és egy hozzáértő barátom is chieftecet ajánlott. Akkor szerintetek milyen táp kéne bele?
2013. nov. 16. 02:39
 4/4 P.O.C. ***** válasza:
Egy rossz szót nem mondtunk erről a Chieftec -ről, csak hogy ehhez a konfighoz a 600W túlméretezett.
2013. nov. 16. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!