Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a laptopomba...

Theanswer kérdése:

Miért nem működik a laptopomban az intel hd graphic 4400 mellett a radeon hd 8870m?

Figyelt kérdés
Néhány napja vásároltam egy dell inspiron 3737-es laptopot. Windows 8.1 et raktam fel rá, leszedtem a drivereket a dell honlapjáról. Gond nélkül felrakja a radeon driverét is, sőt szerinte megfelelően is működik de az alkalmazásoknál, játékoknál is az intelt érzékeli (beállítottam a catalystben a nagyobb teljesítményt, de akkor is) Mi lehet a probléma?

2013. nov. 10. 17:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Okéjj, neten találtam ezt a leírást állítólag nekünk is segítene. Sajnos nincs nálam a laptop, jövőhét elején kipróbálom és véleményezem, addig is leírom mi a helyzet

1.Frissíteni a Biosz A08-asra link : [link]

2.Letörölni a drivereket a Display Driver Uninstallerel safe mode-ban

3.Feltenni az Intel drivert a Dell oldaláról.. ver 10.18.10.3308 link : [link]

újraindítás

4.feltenni a legfrissebb AMD Mobility Catalyst 14.4-et link : [link]

úújjraindítás

5.nyitsz egy CMD-t rendszergazdaként beirod " powercfg -restoredefaultschemes "

6.leszeded és futtatod az AMDEnduroFix_DX9 kattintasz csinálod majd újraindítod link : [link]

7.Enjoy.

elméletileg minden szép és jó

(innentől amd r9-nek fogja látni a kártyát de nem befolyásol semmit)

2014. szept. 13. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!