Melyik processzort vegyem inkább?
Figyelt kérdés
Intel Core i3-3250 3.50GHz LGA1155 Processzor
- [link]
AMD FX-6300 3.5GHz AM3+ Processzor
- [link]
Ha kell processzorhűtő és azt tudtok mondani bármelyikhez(esetleg ha kell mindkettőhöz)akkor azt is megköszönném.
2013. nov. 9. 23:26
1/5 Scofield007 válasza:
Én AMD-t vennék. De ahhoz olyan foglalatú alaplap is kell. De ízlések-pofonok, kinek mi vált be. Nekem az AMD tökéletesen bevált, Intel-t nem nagyon vennék. Az AMD FX-6300 erősebb, mint a Core i3-3250.
2/5 anonim válasza:
A 2 proci közül az FX-et venném. Procihűtő pl. Cooler Master Hyper 212 EVO. De az attól is függ, hogy mennyire akarod húzni a procit, meg persze a háztól, hogy elég széles-e.
4/5 anonim válasza:
Vegyél AMD FX6300 +BOX-ot,ahhoz adnak:D
35körül szerintem már tudsz venni a 8000-res szériából BOX-osat,ahhoz adnak elég jó hűtést is.
5/5 A kérdező kommentje:
Szóval ha jól értem az intel-hez nem kell huto de az amd-hez kell.
2013. nov. 10. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!