Milyen ez a configom, mennének rajta a mai játékok?
Processzor: DualCore Intel Pentium E5300, 2,6 GHz(9×200)
Memória: 2048 GB( DDR2-800 DDR2 SDRam)
Videókártya: Nvidia Geforce 9400 GT (1024 MB)
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
Alaplap: Gigabyte GA-P31-ES3G
Merevlemez: 500 GB
Hangkártya: Realtek ALC888/1200@Intel 82801GB ICH7
Monitor: Samsung SyncMaster 2243NWX
Billentyűzet: A4 TECH magyar
Egér: A4 TECH
Ez mennyire jó gépnek számít?
háát nincs vele baj:D
Mondjuk a ram lehetne 1066-os:D de nincs vele baj
Mivel én iet dolgozok igy értem is
a procival meg annyi a gond h dual core és nem core 2 duo
Mivel a dual core az csak látszólagosan 2 magos igaz 2 maggal megy de 2x1.3 ghz
a core 2 duo meg már nem látszólagosan hanem fizikálisan is 2 maggal üzemel Alias 2x2.6 ghz = 5200+
de ezt a gépet 2 évig tuti hogy nemkell fejleszteni:D
nana
egy core 2 duot ne hasonlítgass egy AMD hez.. 5200+ nál jóval erősebb egy 1,8 as E6320.
játékok tuti el fognak rajta menni, DE NEM MAX GRAFIKÁN
20:55-ös... Ritka nagy hülyeségeket írtál le... Itt megtalálod a különbségeket a Pentium DualCore és a Core2Duo közt: [link]
átlagfelhasználónak bőven elég a DualCore ereje is, hiszen minek megvenni a Core2-t ha nagyrészt úgyis csak netezésre és egy kis játékra használja? Minek? Én a laptopomban egy Core Duo-t használok, abból is a leggyengébbet, de legalább nem fogyaszt, de bármit meg tudok csinálni a laptopon, amit átlagfelhasználó tehet.
Én azt javaslom a kérdezőnek, hogy egy erősebb videókártya kell bele, egy Ati 3650is elég már játszani, úgysem ez az életed, sok fontosabb dologra kell úgyis a pénz... Aki meg fikáz emiatt ne foglalkozz vele, költsd azt a pénzt inkább a csajokra;)
A vga nagyon visszaveszi a teljesítményét, egy giga ide vagy oda a 9400 nem játékra lett kitalálva, ráadásul 10000 forint, pont ennyiért jelennek meg az új játékok.
Javaslom min egy ati 4730 beszerzésést látványos javulást fogsz tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!