Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép hosszútávra,...

Számítógép hosszútávra, játékra, jó áron?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy számítógépet (monitor, hangszóró, egér, billentyűzet nem kell, de gépház kell). Azt hogy mikor azt még nem tudom, de olyan tavaszra, Húsvét környékére tervezem, akkor kéne venni, amikor legjobban megéri. Konkrét árat sem szeretnék belőni, hogy ne amiatt legyen rosszabb a gép, mert nem tudtam plusz 5k-t adni érte. Játékra (COD: GHOST, BF4, GTA V (ha lesz)) és hobbi szinten modellezésre és renderelésre. Szóval kb. olyan 160-170k-ra gondoltam. Várható tavaszig árcsökkenés és ha igen milyen mértékben? Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy kb. mennyiért éri meg gépet venni, mikor és milyet.

2013. nov. 9. 16:18
 1/1 A kérdező kommentje:
Talán az még szükséges, hogy Cinema 4D-vel modellezek, animálok és renderelek.
2013. nov. 9. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!