Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Én csinálok valamit rosszul?

Én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok, vagyis remélem, hogy az lesz. Tehát. Elég sok appot használok 8.1 alatt. Bezárni viszont nem zárja be teljesen, mert múltkor próbálgattam és ez hihetetlenül lefoglalja a RAM-ot. Alapjáraton a 8GB RAM-omból kb. olyan 1-1,1-et használ, böngészővel 1,3-1,4. Ez jobb, mint a Win7. Viszont, ha elkezdek belemenni az appokba, elkezdek dolgozni, akkor egyre több és több lesz. Már feladatkezelőben nem tudtam mit bezárni, de egyszerűen nem ment lejebb 5,6GB(!!)-ról. Ez mi? Semmi nem fut és alapjáraton majdnem 6GB RAM-ot használ? Nem értettem. Aztán újraindítottam, ez segít. Én csesztem el valamit?
2013. nov. 8. 21:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem a win8-at eléggé elbaszták. De várjuk meg más emberek válaszát, hátha valaki ír valami okosat :)
2013. nov. 9. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!