Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Help! Most raktam újra a...

Help! Most raktam újra a gépem, de a hangkártya mindig kitol velem. Az eredeti cd nem működik, netről szedtem le hozzá drivert, fel is telepítettem, de nem működik. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Forte Media SP-801 hangkártyáról van szó

Segítenétek megoldani, hogy legyen végre hang a gépemen?

Ha lehet minél részletesebb leírást kérnék, hogy kiderüljön mit csinálok rosszul.

Köszönöm!

2012. jan. 8. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Pontatlan, pontatlan, pontatlan ... !!!

Milyen windows/linux, mi az hogy nem működik a CD, ha ezelőtt működött akkor az milyen rendszer volt, ki rakta fel ...

2012. jan. 8. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Windows xp van a gépemen, újraraktam már párszor, de a hangkártya mindig gondot okozott, netről valahogy nagy nehezen szedtem le drivert... de most...

Az eredeti cd nem működik azt jelenti, hogy csak folyamatosan pörög, bejön a setup főképe, aztán onnan nem lép tovább, lefagy (nem tudom ezt laikusként jobban kifejteni)

De ahogy olvasom a dobozán xp-hez nincs is rajta driver, csak 98hoz, mert ez egy elég régi hangkártya sajnos...

Eddig valahogy mindig sikerült hangot varázsolnom, de most nem sikerül :(

2012. jan. 8. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Az eredeti cd-t már sikerült megnyitni, de nincs rajta xp-hez semmi, csak win98-ra, win2000re.

Próbáltam ezekkel hátha működik esetleg, de nem.

2012. jan. 8. 19:05
 4/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Hangkártya Hardwerazonositója ?

Eszközkezelő - Sárga kérdőjeles eszköz - Katt kétszer Rá - Részletek fül - Hardwerazonositó

Itt egy minta : [link]

Aztán google és a VEN-dor és a DEV-ice alapján tudsz keresni drivert, de ha bemásolod ide akkor keresek én is.

Üdv.

2012. jan. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!