Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox 360 RGH Hűtés módosítás,...

Xbox 360 RGH Hűtés módosítás, hogyan?

Figyelt kérdés

Xbox360 konzolomba szeretnék számítógépes rendszerhűtőt beszerelni.

A következők érdekelnének:

-Sárga (jel) vezeték forrasztható-e a gyári hűtés jel vezetékéhez? (szeretném ha a rendszer szabályozná a fordulatszámot)

-Honnan tudok elvenni stabil 12V 0.16A-t a venti üzemeltetéséhez úgy, hogy az ne okozzon károkat az Xbox360 elektronikájában.

Erre való ötleteket, rajzokat várok.

2013. nov. 7. 19:07
 1/2 bamboochatheone ***** válasza:
A sárgán semmit nem fogsz vezérelni ugyanis az csak egy fordulatszám visszajelzés. Nem kell beforrasztani. 12 voltot meg gondolom másik ventiről tudsz levenni bár még nem szedtem szét boxot.
2013. nov. 7. 21:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam én is hogy a másik ventihez kéne végül is akkor szabályozva lenne (ha nem is a sárga vezetékkel) :D

csak nem vagyok benne biztos , hogy hosszú távon jót tenne-e neki ha 2 venti van azon az áramkörön.

2013. nov. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!