Xbox 360 RGH Hűtés módosítás, hogyan?
Figyelt kérdés
Xbox360 konzolomba szeretnék számítógépes rendszerhűtőt beszerelni.
A következők érdekelnének:
-Sárga (jel) vezeték forrasztható-e a gyári hűtés jel vezetékéhez? (szeretném ha a rendszer szabályozná a fordulatszámot)
-Honnan tudok elvenni stabil 12V 0.16A-t a venti üzemeltetéséhez úgy, hogy az ne okozzon károkat az Xbox360 elektronikájában.
Erre való ötleteket, rajzokat várok.
2013. nov. 7. 19:07
1/2 bamboochatheone válasza:
A sárgán semmit nem fogsz vezérelni ugyanis az csak egy fordulatszám visszajelzés. Nem kell beforrasztani. 12 voltot meg gondolom másik ventiről tudsz levenni bár még nem szedtem szét boxot.
2/2 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is hogy a másik ventihez kéne végül is akkor szabályozva lenne (ha nem is a sárga vezetékkel) :D
csak nem vagyok benne biztos , hogy hosszú távon jót tenne-e neki ha 2 venti van azon az áramkörön.
2013. nov. 8. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!