Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghalt a DVD olvasóm?

Meghalt a DVD olvasóm?

Figyelt kérdés

Játék telepítése közben egyszer csak megakadt, és azt vettem észre hogy nem halad sehova. Félbehagytam, majd rá 1-2 órával újra megpróbáltam, és észre vettem hogy nem olvassa be a lemezt. kipróbáltam más lemezzel is, semmit nem olvas be. A BIOS észleli..

Total Commanderben ha rámegyek egér kettessel az E meghajtómra, végtelenségig homokórázik. Ha egér 1-el, akkor kiírja hogy " Kapcsolódás"

A DVD olvasón a lámpa villog szisztematikusan.

Kuka? :)

2013. nov. 7. 15:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Átcseréltem a kábeleket, kipróbáltam MÁSIK DVD olvasót, és a probléma ugyanúgy fent áll! Hát ez meg mi a fene? :) Több lemezzel is kipróbáltam.
2013. nov. 7. 16:08
 2/3 foresT* válasza:
Próbáld meg azt, hogy megnézed a kábeleket, lehet a csatlakozóból kiszakadt egy, nekem ugyanez a problémám volt:) Vagy ha értesz a szereléshez, lencsét törölgesd meg, ez fél évente nem árt :D
2013. nov. 7. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Egyikkel sincs gond, a másik DVD olvasó is ugyanazt a problémát generálta. Ha berakom a windows lemezt, kiírja bootolásnál hogy Coulndt find msgr. Vagy micsoda...

Szóval windowson kívül sem olvas be. Szóval a lényeg:

A DVD olvasó jó.

A kábel jó.

És mégsem olvas be semmit!

2013. nov. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!