Miért nem kap áramot a dvd-olvasóm?
Figyelt kérdés
kivettem a gépemből a dvd olvasót és átraktam a másikba, mert felraktam rá egy op rendszert de most hogy visszaraktam az enyémbe nem is világít meg semmit mintha be se lenne kötve mi lehet a hiba ..?2013. aug. 18. 12:57
2/5 A kérdező kommentje:
hát annyira nem vágom ezeknek mi a neve de azt dugtam rá ami eddig is rajta volt 2 kábel van beledugva ami eddig is volt az a hosszúkás vastag meg az a kisebb
2013. aug. 18. 13:08
3/5 Dantehnor válasza:
Ha kihúzod akkar a bal oldali kábelnek a dugójára rá van írva hogy Sata
4/5 A kérdező kommentje:
megnéztem be van dugva az is hát már tényleg nem tudom mi lehet a baj
2013. aug. 18. 13:17
5/5 anonim válasza:
Biztos hogy jó a DVD? Lehet a gép SATA táp csatlakozó kontakhibás. ki kellene próbálni egy másik SATA eszközzel pl. HDD. Ha azzal működik, akkor a csatlakozó jó, és ha a DVD működik egy másik gépben, akkor elég érdekes a jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!