Ddr2-es Memoriával kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Nekem van egy alaplapom amibe 2db ddr1-es és 2db ddr2-es memoria foglalat van! A ddr2-es foglalat 667mhzig olvas krédés: Tehetek én bele 800 vagy annál több mhz-s ramot fog menni a gép vele?? Illetve egyszerre futtatható e ddr1 és ddr2 ram egy alaplapban??2009. nov. 16. 09:09
1/3 anonim válasza:
Tehető bele 800-as ram de csak 667-en fog futni másik válasz: nem fog együtt menni mert a buszsebessége a két ramnak nem egyezik
2/3 A kérdező kommentje:
akkor tehát vehetek nagyobb ramot!és ha veszek ugy hogy egy 512-es ddr2-es 533mhz meg egy 1gb 800mhz ddr2-es ram? és kiveszem a 2x512ddr1-es ramot!?
2009. nov. 16. 09:25
3/3 anonim válasza:
Nem szokott együtt menni a két fajta ram, legalábbis régen tuti nem ment. Ha volt EDO / SD foglalat, csak az egyik fajtába lehetett tenni egyidejűleg. Szerintem most sincs ez másképp. Vehetsz, de a 800-as is a kisebb órajelen megy majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!