Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Munkára milyen laptop-ot...

Munkára milyen laptop-ot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Főképp erre használnám: webszerkesztés (Photoshop, Dreamweaver), zeneszerkesztés, internetezés... nagyjából. Árkategória is elég, ha mondtok.
2009. nov. 15. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy olyan aminek a gépigénye minimum akkora mint a photoshop gépigénye, és HP vagy Dell ami elég valószínű hogy nem fog tönkremenni 2 nap után.

100000-ből biztos tudsz venni, de ha olcsóbb kell akkor is lehet találni.

2009. nov. 15. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2009. nov. 16. 19:25
 3/3 anonim válasza:

Szerintem ha van sok pénzed rá, használj MacBook Pro-t vagy Air-t. Én Pro-t használok, nagyon jó gép, és gondolom nem akarod, hogy feltörjék a géped, akkor még jobb, mert a Mac OS X-t feltörni nagyon nehéz, (mert nem fos Windóz gép... Nem kell megijedni am, hamar beletanulsz annyi h nincs alt meg ilyen billentyű a Mac Pro-n, de az Adobe OS X-re is tervezte a szoftvereiket, mert egy Egyetem nem Windows-t használ sztem :P) ha jól tudom a fejlesztők és pár nagymenő informatikus tudna feltörni Macet, de szerintem Steve Jobs nem utál téged vagy a Linux magjának a készítője :)

De ha nincs annyi zséd rá, akkor:

145 ezer kategóriába:

Acer Emachines 725

100 ezres kategória:

Acer Emachines 525 (Ugyanaz mint az előző, csak nem 3 GB RAM és kisebb HDD)

2010. márc. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!