Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptop hűtőt ajánlotok?...

Milyen laptop hűtőt ajánlotok? Vagy mit ajánlotok, amivel csökkenteni lehet a forróságot?

Figyelt kérdés
Van egy Acer Aspire laptopom, tudásra elég jó. Van, hogy egész nap játszom vele egy nagy teljesítményt, jó videokártyát igénylő játékot. Ettől egy idő után teljesen forró lesz, és élvezhetetlen a játék. Megtámasztottam alulról és ideiglenesen odatettem neki egy ventit, érezhetően jobb. Kérdésem az lenne, hogy olyan esetben, amikor a gép az alján a bal felső sarokban melegszik fel, milyen hűtő jöhet szóba? Egy ventis, két ventis, vagy mindegy hány venti van, mert az alját úgyis teljesen lehűti? Előre is köszönöm.
2011. júl. 18. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak úgynevezett cooler padok direkt laptopoknak fejlesztve én azokat ajánlom jó kis cucc. :)
2011. júl. 18. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Pl. ez : [link]
2011. júl. 18. 20:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. júl. 18. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!