Videokártya ötlet?
Minden gyártónál előfordulhatnak hibás szériák. (lásd Sapphire Black Screen a 7xxx generációban, de más gyártóknál is előfordult.)
Ezért találták ki a garanciát...
Nekem volt Gigabyte alaplap (rábeszéltek), amit már a számtechbolt ki sem küldött, mert a tesztelés során beadta a kulcsot, majd a helyette adott MSI-ről (szintén rám sózták) is kiderült, hogy rossz. Végül egy Asrock került bele, aztán a gépet ellopták... :)
Egyébként én alaplapban az ASUS-ra esküszöm, de tisztában vagyok vele, hogy ami elromolhat az el is romlik.
A fentebb, általam ajánlott Gainward 650TI Boost, és Sapphire 7850 1GB -ot valaki lepontozta.
Nem nagy ügy, de érdekelne, hogy mi volt velük a baj. (Tanulnék az esetből, ha kifejtené az illető. Számomra - mással ellentétben - fontosak az érvek, nem is szoktam lepontozni senkit. Érvek nélkül olyan sznob dolog. )
Ezen az oldalon nincsen érv.
Itt ha jó választ adsz, kapsz egy 0-át.
Egyébként koszonom a segitseged mert eddig csak te adtal haznos tippet :) tudnál a gw ról néhány szo
t szólni? Nem imerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!