Milyen az AMD Engineering Sample xx 1,81 GHZ processzor?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 18:46
1/11 anti paladin válasza:
Valamilyen mérnöki tesztpéldány, amit kizárólag gyáron belüli tesztelésre gyártottak le.
2/11 A kérdező kommentje:
Furcsa hogy nekem egy ilyen proci van a gépemben. A kérdésemre jó lenne azęrt egy válasz.
2013. nov. 5. 15:14
3/11 anti paladin válasza:
Aida64/everest képet tudnál adni? Vagy cpu-z képet? Kíváncsivá tettél.
4/11 A kérdező kommentje:
itt egy kép, a képfeltöltésre feltettem egy aidás képet is, de azt nem lehet megjeleniteni, már kértem, hogy javítsák ki, tehát ha ez nem lenne elég, majd azt is felteszem.
2013. nov. 6. 20:55
5/11 anti paladin válasza:
Ebből nem lehet megtudni semmit, pont annyit mutat mint amit a kérdésben írtál.
Esetleg ha nagyon érdekel a dolog, fotót is feldobhatsz magáról a prociról az aida-s kép mellé.
6/11 A kérdező kommentje:
Itt az a furcsa, hogy nem AMD Engineering Sample 1,81 ghz-t ír, mint az előző képen, hanem AMD Sempron 1,8 ghz 3000+-t. Most melyik az igazi? Vagy mindekettő ugyanaz??Nem értem...
2013. nov. 8. 16:06
7/11 anti paladin válasza:
Az aida-nak higyj. Az a sempron 1800MHz-en jár, a 3000+ egyfajta marketing fogás. Hogy miért ismerte fel rosszul a win azt nem tudom de nem hinném, hogy lenne jelentősége.
8/11 A kérdező kommentje:
Na az igazi nevét sikerült megfejteni, csak a teljesítménye kéne még. Milyen és melyik játékokat viszi el? Mosz nem a gépemre gondolok, ha nem magára a procira.
2013. nov. 8. 19:34
9/11 A kérdező kommentje:
Hogy mit tud a gépem, azt majd egy másik kérdésben teszem fel :) most a proci érdekel
2013. nov. 8. 19:36
10/11 anti paladin válasza:
Hasonló procival doom3 még élvezhető volt, modern warfare 1 már játszhatatlan volt. Jobb viszonyítási alapot sajnos nem tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!