Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SEASONIC S12 II 430W Elég...

SEASONIC S12 II 430W Elég ehhez a géphez? Később tudom még fejleszteni?

Figyelt kérdés

AMD Athlon2 x4 640

Zotac GTX 650Ti boost 1 GB GDDR5

Gigabyte GA-M68MT-S2 v3

2x4gb 1333mhz Kingston ram

500GB Asszem SATA 2-es HDD

Jelenleg nincs még meg a videókártya, az alaplapi integráltat használom, mivel a régi HD 6570-emnek kampec lett.

Sajnos a mostani tápom egy HKC 400-as, ezért cserélném le, egy lehetőleg szuper tápra.A Seasonic-ról csupa jót hallottam. Megéri az Árát vagy inkább egy CTG 500-600-asat vegyek?

2013. nov. 1. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Bőven elég ennek a konfignak.A Seasonic jobb,halkabb.
2013. nov. 1. 15:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg később tudom fejleszteni? PL ha egy 6 magos Phenom2-t berakok még, + OC-zom a VGA-t akkor is elég lesz?
2013. nov. 1. 15:11
 3/5 Osynho ***** válasza:
Elég.
2013. nov. 1. 15:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Szuper! ÉS még egy kérdés, a mostani procim mennyire tudja kihajtani amjd a VGA-t 1366x768-on?
2013. nov. 1. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
A VGA-t már rég nem a CPU hajtja... Természetesen van még mindig valamennyi összefüggés, de az APU platformnak köszönhetően az is egyre kevesebb. Mostanában fordul lassan a kocka, a VGA számol a proci helyett. Maga a folyamat úgy nézett ki a Quake 3 idejében, hogy a proci kiszámolja a geometriát, a GPU meg lerendereli. Ma már nem így van, a számítások nagy részét a GPU végzi, a CPU csak besegít neki ebbe a folyamatba. Proci inkább a tömörítésekhez kell, meg az adatbázisozásokhoz. Egy AMD X4 DOSZT ELÉG MINDENRE.
2013. nov. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!