Mi lehet a teljesítményromlás oka? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy kb egy éve vettem egy új konfigot és egy szó nélkül tette a dolgát egészen idáig. Az történt (vagyis nem tudom hogy egész pontosan mi történt) hogy egyik napról a másikra a gép teljesítménye lecsökken olyan szinten hogy a League os Legends nevű játék is szaggatott. Gondoltam kaptam egy komolyabb vírust, újraraktam. Egy darabig jó volt (kb egy hétig) és aztán megint kezdte. Megint újra raktam de most már windows 8-at raktam, de a telepítés előtt lefuttattam egy teljes rendszervizsgálatot Norton-nal. Az igaz hogy egy pár fertőzött file-t találta de nem volt olyan nagy a baj. De kb egy hét múlva újra ez volt hogy alig mentek a dolgok a gépen. És most újra winodws 7-tel de ugyan olyan lassan van a gép. :/ Az lenne a kérdésem hogy valaki akinek volt már ilyen problémája az hogyan tudta orvosolni? Az alkatrészek még garisak de ha kell beletudok nyúlni a házba mert én raktam össze. Ha kell a konfigot is leírom de így elsőre nem tartottam fontosnak. Köszönöm előre is a válaszokat. :)2013. okt. 31. 18:59
1/3 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a problémám volt :(
A számitogépem merevlemeze haldoklott , lehet hogy nállad nem ez a baj , de az én számitogépemmel is pont ez volt , háromszor raktam ujra a windows-ot mire kiderült hogy a merevlemezemmel van a baj :(
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor hogy ha visszaviszem ezzel az indokkal hogy lassú kifogják cserélni?
2013. okt. 31. 20:52
3/3 anonim válasza:
Kicsit késve, de biztos hogy nem. Csak akkor cserélik ki, ha teljesen elromlik vagy ha fizetsz érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!