Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a gépen melyik játékok...

Ezen a gépen melyik játékok indulnának el? Milyen játékok?

Figyelt kérdés

VGA: Ati Readon hd 2600 series

memória: 1,50 gb ram

Ghz: 2,01Ghz

Amd Athlon(tm)64 Dual Core Processor 3800+

És mit jelent az hogy szabad fizikai memória 227mb szabad?

2013. okt. 31. 14:20
 1/2 anonim válasza:
Szia. Hát ez nem egy erős gép, régi a videó kártya, kevés a ram, gyenge a processzor, kicsi az órajele, a szabad memória az amit a rendszer neked ad, és felhasználhatod bármire, böngészés, játék, de szerintem ezt te is belátod hogy nagyon kevés az a pár mb, a többi memóriát a rendszer használja, bár ezen még lehetne csökkenteni, de hát ezen inkább a régebbi játékok mennének, amiket még az xp, korában írtak counter strike 1.6, Minecraft is menne rajta, szerintem neki se kell nagy gép. Most csak ennyi jut az eszembe, de a BF3, CoD ilyen újabb játékok már szerintem nem nagyon mennének rajta.
2013. okt. 31. 14:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat. De nem vagyok nagy gép zseni, de azért sokat szoktam játszani és hát a bf3- mal is játszottam extra szaggatásokkal, meg szinte minden játék szaggat ami most jön ki. A mostaniakkal is szoktam játszani nagy lagokkal de ez van így kell játszanom már megszoktam. De am mi az az órajel?
2013. okt. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!