Silver line Mini optical mouse om-290-hez linkelnétek drivert?
Figyelt kérdés
Én nem találok neten, pedig csomó mindenhol kerestem. Plug and play az egér, de mikor csatlakoztatom, nem ismeri fel a gép. Ki sem írja, hogy csatlakoztattam :/ Hardverlistában sincs. Lehet, hogy hibás esetleg? :O2009. nov. 13. 19:53
1/2 anonim válasza:
Há elképzelhető, hogy valami baja van, mert ha bármilyen USB-s cuccot bedugsz azt a gépnek azonnal fel kell ismernie, attól függetlenül, hogy mi az. Egérhez gondolom nem adtak CD-t, bár nekem a régi egeremhez adtak, csak éppen nem gyengén meg volt hajolva...
Ez a SilverLine nem valami nagy márka, utánanéztem. Én visszavinném, ha még garis.
2/2 A kérdező kommentje:
hát igen, az mindig gáz, ha nem mutatja ki a számítógép csatlakoztatáskor, h új eszköz van.. hát holnap kicserélem, remélem már jó lesz.. köszi amit írtál ;)
2009. nov. 13. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!