Honnan/mivel töltsek le drivert?
Megvizsgáltam a gépemet aida 64-el és a következő eredmény született:
-Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlő (Bad driver)
-Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) termékcsaládba tartozó PCI-E Gigabit Ethernet hálózati adapter (NDIS 6.20) (Bad driver)
(az utóbbi napokban kékhalálozott(IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0a) pedig most lett újrarakva és gyanakszom az alaplapra. Memtest nem jelez hibát és nem is vírusos.)
Szerintetek okozhatják ezek a driverhibák a problémát.
Hát az AIDA szerint igen...
No de a kérdésedre válaszolva. Driver, ami egy nagyon fontos összetevője ugye a rendszerednek, soha ne a net bugyraiból halássz össze, ez kritikusan fontos!
Tessék szépen megtudni, hogy milyen alkatrészeid vannak, mely gyártóktól és látogass el az adott cégek honlapjára. Ott megtalálod a hivatalos drivereket, amikkel valszeg jól fog működni.
Amúgy az integrált realtek hálózati kártyád kékhalálozott, valszeg ratyis driver miatt.
Ha nem tudod milyen alaplapod van, nézd meg Aida-ban.
Gigabyte alaplapom van és a honlapján ( [link] ) találtam egy ilyen letöltést:
Realtek LAN Driver
Az IDE driverrel nem tudom mi baja lehet, a Win7 ezekhez rendszerint generic (általános) drivereket használ.
De amíg nem okoz gondot, szerintem ne foglalkozz vele.
Memtestet egyébként meddig futtattál? Néha 72 óra múlva jön csak ki a hiba...
Nem elég 10 percig járatni, én azt szoktam mondani, hogy legalább egy éjszakát fusson.
Egyébiránt mit csináltál a géppel, mielőtt ez elkezdődött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!