TP-LINK TL-WR941ND routerről mi a véleményetek, milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?
Az aktuális netem 6-os, de próbáltam már 40-essel is, és az is átment a wifin N módban.
Egyébként van rajta 3 gép vezetéken, egy wifin, meg 3 telefon is wifin. Nem okoz gondot neki.
Igazából a 300-as routert akkor van értelme megvenni, hogy 70-80-as netnél gyorsabbat akarsz wifin osztani. Emellett persze kell, hogy a hozzá csatlakozó eszközök is menjenek olyan tempóban, ami nem annyira gyakori.
Jó router. Hardveresen megegyezik a 1043ND -vel, leszámítva, hogy ebben nincs Gigabites Switch és USB port. Nekem 1043ND -m van Openwrt firmware -el megy mint az óramű, de előtte a gyárival se volt gondom, a torrentezés miatt okosítottam fel.
Kicsit érthetetlen, hogy miért van közte akkora árszakadék a 841ND -hez képes. Pedig csak abba különbözik tőle hogy nem 3, hanem 2 antennás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!