Mit jelent az hogy PCIE 2. 0? tovább
Bármilyet belerakhatsz. Az PCI-E 3.0 szabvány meghaladta a korát. Nem nagyon van olyan kártya, ami kihasználja.
Felülről meg kompatibilisek egymásnak.
Ez azt jelenti, hogy a Te alaplapodon csak sima 1.0-ás, vagy 1.1-es PCIe csatlakozó van, ami NEM FELTÉTLENÜL ELÉG EGY PCIe 2.0-ás rendszerigényű VGA-nak.
Én így fürödtem be egy HD 7750-nel, de nagyon rendesek voltak velem iPonnál, és visszaadták a pénzt, pedig az én hibám volt, hogy nem ellenőriztem, hogy teljesen passzol-e a gépembe. Tehát ha nincs külső tápcsatlakozója a VGA-nak, akkor valószínűleg nem lesz elég neki az 1.0-ás PCIe, mert kevesebb áramot tud onnan felvenni, viszont külön tápcsatlakozóval már valószínűleg jól működne, mert onnan kapja az áramot.
Venni fogok egy HD7790-et, ha meglesz, akkor majd írok, hogy végülis működik-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!