Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy adott (lent) SSD...

Van egy adott (lent) SSD meghajtó. Milyen usb-s (lehetőleg külső tápos) átalakító kell hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom, de nincs benn annyi hely, hogy elférjen egy SSD meghajtó. És csak USB portok vannak rajta, ezért gondoltam, hogy ellene egy usb-re átalakító kábel. De milyen?

Az ssd ez lenne: [link]

Tud valaki ajánlani USB-re átalakító kábelt ehhez az SSD-hez, lehetőleg külső táposat?

Amúgy a windowst akarom rá rakni, meg a programokat, meg pár játékot (BF3, Crysis 3, stb)

2013. okt. 27. 18:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mármint, nyílván, ha túl nagy az SSD nem fér be a HDD helyére. xD
2013. okt. 27. 19:51
 12/16 P.O.C. ***** válasza:

SSD -ből 2,5" -os a legnagyobb ezt rakják asztali gépbe is átalakító kerettel.

Érdekesség, hogy létezik úgynevezett mSATA foglalat is és arra szerelhető SSD. Komolyabb laptopokba van is ilyen csatlakozó. Így nem kell lemondani a merevlemezről és az SSD -vel való bővítésről sem. Se sajnos csak most jött divatba, és kevés laptop támogatja.

[link]

2013. okt. 27. 20:01
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi, amúgy én is találtam ilyen leírást:

[link]

2013. okt. 27. 20:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Vegyél bele ilyet és akkor egyszerre használhatod a merevlemezt is és az SSD-t is :)

[link]

Mondjuk akkor le kell mondanod a dvd olvasóról íróról ha van benne,de szerintem már felesleges bele és elavult a dvd olvasók!

2013. nov. 2. 17:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Az lehetetlen, nincsen optikai meghajtó a gépben. :D
2013. nov. 2. 18:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Az szívás :) Akkor marad a hdd ki ssd be verzió a hdd-t meg külön tudod használni ha veszel hozzá egy külső házat.Más megoldást nem tudok!
2013. nov. 2. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!