A laptopom-ba van egy 1TB-os SSHD, itt van külön meghajtó amire a windows-ot kell rakni?
Figyelt kérdés
Lenovo g700
Elvileg 1 TB + 8GB SSD te a win 8 telepítésekor nem találkoztam külön 8GB-os meghajtóval csak az 1 TB-al!
Akkor most hogy is van ez?
2013. okt. 23. 19:28
1/3 anonim válasza:
Ebbe nem is írnak SSD-t. Az a RAM mérete lesz, de ha volna is benne ekkora SSD nem volna értelme egy ilyen kicsi partícióra oprendszert tenni...
2/3 anonim válasza:
Az SSHD-ba integrált SSD-t te nem éred el külön, ő maga gazdálkodik vele. Simán hozz létre egy partíciót a vindóznak (én 40-50 gigát szoktam), és telepítsd fel, ahogy normálisan tennéd. Kis idő után alkalmazkodni fog hozzá, és áthelyezi az SSD-re a gyakran használt fájlokat, neked semmi teendőd nincs vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. okt. 24. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!