Összeraktam egy gépet renderelésre és játékra 200k-ért! Milyen lett?
Intel Core i5-3330 processzor
MSI B75A-G43 GAMING alaplap
Corsair Vengeance 2x2GBDDR3 1600MHz CMZ4GX3M2A1600C9B RAM
Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EFRX merevlemez
Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író
MSI GTX 660 2GB DDR5 N660 TF 2GD5/OC videokártya
Sharkoon Rex8 Economy fekete számítógép ház
Cooler Master GX450W 450W tápegység
+monitor:Asus VE228DR monitor
NEM ARRA VAGYOK KIVÁNCSI HOGY AMD-VEL JOBBAN JÁROK HANEM ARRA HOGY JÓ-E JÁTÉKRA ÉS RENDERELÉSRE!!!!!!!!!!!!!
Nem. A GTX 660 egy nagy kalap sz*r egy i5 mellett.
Tudom, hogy nem erre vagy kíváncsi, de AMD procival és egy erősebb vidikarival sokkal jobb lenne játékra, mivel erre az erősebb vga sokkal fontosabb mint az erős proci. Renderelést meg max 2perccel hosszabbítja meg egy amd proci
Nem.Tökéletes az Intel Proci (Nem azért mert Intel fan vagyok).A Bf4 Gépigénye 4MAGOS INTEL VAGY 6 MAGOS AMD.A számok magáért beszélnek.
Kedves kérdező!
200K-s gépbe ezt ajánlanám:
Alaplapként ha már ezt a VGA-t választanád akkor mindenképpen Z87 et vegyél.
Innen ezt néztem ki a számodra:
És a tápból ezt ajánlom: [link]
Ha belefér akkor 2*4 gb 1600 Mhz-es ramot vegyél.
A Bf4 Gépigénye 4MAGOS INTEL VAGY 6 MAGOS AMD. De ez csak szemfényvesztés. A tesztek bizonyítják, hogy 2 magos is elég neki.
De én nem mondtam hogy bf4-el akarok játszani!
Azzal nem is akarok mert fps-ek közül csak a cod jön be!
Mondjuk az is fontos kérdés, mit értesz renderelés alatt. Mert mondjuk Maya vagy 3DS max programokkal kicsit komolyabb modellekhez nem lesz elég 4GB ram.
Vagy nem tudom menyire használják ki manapság egyes programok a Cuda magokat renderre, ami viszont csak Nvidia kariban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!