Milyen ez a gép amit összeraktam?
Proci:A8-5500
Ram:Kingstone hiperx blue cl9 khx1600cl9d
Táp:Chieftec iArena 450w
Ház:Cooler master elite knight 350
Dvd: Valami 4000 forintos samsung
Alaplap:msi fm2 a55m e 33
A gépet ipon gépösszerakó csináltam...
Ha valami tanácsot tudnátok adni hogy mi helyett mit kéne akkor megköszönném..
A gépet nem játékra szeretném használni hanem htpc-nek legyen gyors és stb de direkt ezért nem veszek bele vga-t:)
Minek?
Am mire összeraknám megin felkelne a nap...nem tudom megin ezeket kikeresni ráadásul szar a gépem(vagy az oldal?) És qva lassan jelöli ki a termékeket...
Mivel akkor egyben látnám, miről van szó és mennyibe kerül (ez a lényeges infó például pont lemaradt).
Eleve ezzel kellett volna kezdeni.
Így első ránézésre viszont HTPC-be nem kell A8 iArena helyett meg mehetne valami jobb.
Viszont az A55 lap elég fapados, pláne h lesz SSD, meg később csak jobb egy usb 3.0 pendriveot használni
Szóval A75 lapot ajánlanék
Az APU:
4 programszál teljesen felesleges HTPC-be. Manapság 2 is elég, hogy videókonvertálás közben fullHD filmet nézz és mellette sok tabon netezz. A netezés jobban eszi a memóriát, mint a CPU-t, a filmet pedig szinte teljes egészében dedikált célhardver játssza le.
A Chieftec jó, csak az iArena nem. Ráadásul nem is annyival olcsóbb, amennyivel rosszabb a normális (CTG; GPS) modelleknél. Az a plusz egy ezres egy FSP Hexára vagy GPS400-ra bőven belefér és megéri.
Az alaplap pedig tényleg nagyon fapados. Az SSD-t is megfogja a SATA2 és az USB 3 is nagyon hálás tud lenni a jövőben.
Akkor valami A6 ost ajánlasz ami 2 magos?
Lenne még egy ide kapcsolódó kérdésem
Ha úgy veszem meg iponból a gépet hogy 1500 ért összerakják nekem, akkor a gépházat lematricázzák hogy ha szétszakítom elvesszen a garancia vagy hogy van ez? Mer ha így van akkor inkább nem rakatom velük össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!