LCD monitornál ha már egy kicsit fentebbről vagy lentebbről nézem akkor már teljesen mások a színárnyalatok. Ezen lehet állítani, vagy alapból mindig ilyen?
Hát már mindegy, mert már vettem... :) Meg nem is akartam túl drágát... Amúgy se voltam nagyon képben vele, bár gondoltam rá hogy jobban utána kellett volna néznem, de arra nem gondoltam hogy van valami ilyesféle különbség köztük.
Az IPS panelesnél teljesen olyan mint a crt-nél ez a betekintési szög vagy micsoda?
Nem teljesen, de sokkal jobbak a betekintési szögei és a színhűsége mint a TN paneleseknek.
Visszatérve a tesztek olvasására vásárlás előtt: utánaolvasva, ismereteidet szélesítve ,időt hagyva magadnak és nem kapkodva mindent megvenni ami megtetszik ...érdemes.
Rengetegen vannak itt a GYK-n akiknek sürgős egy válasz mert 2 perce találták ki, hogy pl. telefont akarnak venni és persze, hogy a hirtelen ötlettől vezérelve már meg is történne az üzlet.
Bosszantó ez a kapkodás, a pénz értékének nem ismerete.
Kössz a tanácsot, egyébként így szoktam, de erre nem gondoltam. Meg ahogy írtam drágát nem akartam. Talán nem is volt ott olyan, ahol vettem... De nem számít. Nem annyira zavaró.
Nektek, az itt íróknak milyen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!