LCD monitornál ha már egy kicsit fentebbről vagy lentebbről nézem akkor már teljesen mások a színárnyalatok. Ezen lehet állítani, vagy alapból mindig ilyen?
Figyelt kérdés
Csak crt monitorom volt eddig, azért kérdezem!2013. okt. 25. 14:34
2/15 anonim válasza:
Ez a technika egyik hátrányos sajátossága. Nem tudsz vele mit kezdeni.
3/15 anonim válasza:
Akkor majd most hozzászox, mert az lcd az ilyen.
Sztem is sz.arabb, mint a crt vt, de hát, ez van...
4/15 anonim válasza:
Ha nem a legolcsóbb gagyit veszed, akkor találsz olyat, ami jó betekintési szögekkel rendelkezik. Én nem panaszkodom mondjuk, általában szemből nézem a monitort, nem pedig átlósan.
5/15 A kérdező kommentje:
Uhh, bassz... akkor mostmár mindig derékszögből kell nézni a képernyőt? xD Mondjuk nem nehéz elmozdítani a monitort, ha arra van szükség... :) Amúgy hallottam már róla valamit korábban, volt aki a crt-t preferálta, bár nem pont emiatt, vagy nem csak emiatt. De ha jól van beállítva, sok gond nincs vele ezen kívül, nagyon jó.
2013. okt. 25. 15:02
7/15 anonim válasza:
Na ezért kell IPS monitort venni :)
8/15 anonim válasza:
Így van . IPS paneles monitort kellett volna venni a TN helyett.
Ezt minden teszben leírják, olvasni kellett volna...
9/15 A kérdező kommentje:
az milyen? az jó?
2013. okt. 25. 15:33
10/15 anonim válasza:
Ne tőlünk kérdezd...
Hozzáértőktől, tesztelőktől ...
Hidd el nem titkolják a tapasztalatukat, leírják csak meg kell keresni.
És ha sok ilyent találtál és olvastál akkor nálunk is jobban fogod tudni, hogy neked milyen monitor kell.
Nehogy már mi mondjuk meg neked mit vegyél....
Példának okáért itt egy teszt:
Ilyeneket keressél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!