Nokia Lumia 620 jó választás?
Figyelt kérdés
Lényeg, hogy stabil legyen, nem akarok rajta játszani, stb. Ezért is választottam WP-s telót, az érdekelne mi a véleményetek róla?2013. okt. 24. 23:35
1/3 anonim válasza:
Ha teheted ne válassz lumiát meg ugy egyáltalán windows mobilt....nekem egy lumi 610 van és szenvedek vele...nincs semmi jó app,játék szar az egész windwos mobil....ha teheted androidot vegyél
2/3 anonim válasza:
Nekem 920 asom van , tökéletesen megy rengeteg app van rá , ha egy mód van ne vegyél androidot
3/3 anonim válasza:
920-is egy nagy rakás lókaki...pl samsung galaxy s4 porrá alázza....ha okos az emberr hanyagolja a szar windows mobilokat...a nokia addig volt jó amig a simbyan rendszer futott rajta pl n8...de ez a windows egy katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!