Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért hallatszik ki a gépből...

Miért hallatszik ki a gépből olyan kis cincogás, amikor a processzor dolgozik?

Figyelt kérdés
Asztali gép, nem a ventillátor hangja. Szerintem mostanában kezdte el, letisztítottam a processzor hűtőbordáit, lehet, hogy elengedte a paszta és azért? Teljesen real-time-ban tudom követni a processzorhasználatot. Ez lehetne éppen fícsör is, de azért egy kicsit zavar.

2013. okt. 24. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem ventilátor, akkor általában a tápnak van ilyen hangja.
2013. okt. 24. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:
De csak akkor hallatszik, amikor a proci dolgozik.
2013. okt. 24. 20:29
 3/5 A kérdező kommentje:
De most arra is gondoltam, hogy esetleg a memóriába való írás-olvasás hallatszik ki.
2013. okt. 24. 23:35
 4/5 Hironnad ***** válasza:
Mi van? Memóriába írás olvasás, nem gondolod komolyan, ugye? Nézz már meg egyet, van e benne mechanikus alkatrész... Amúgy amire te gondolsz az a HDD hangja, gondolom nem vadonat új már, és mikor ír, vagy olvas ad némi hangot, nem gáz, ahogy öregednek, elő szokott fordulni, de ettől még évekig működhet....
2013. okt. 26. 13:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem csak mechanikus alkatrész adhat ki hangot, okoska.

Elektronikai alkatrészeknek is lehet hangja.

A HDD-nek nem kell mennie ahhoz, hogy a hangot halljam. Világosan leírtam, hogy a processzor dolgozik ilyenkor. Úgyhogy valami ezzel kapcsolatos dolog lehet.

2013. okt. 26. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!